Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines

JSC, JERC i JNC a favor del Dret a Decidir.

Les diferents joventuts reunides han donat suport al manifest que es va aprovar al juliol davant el Parlament de Catalunya.
JSC, JNC i JERC davant l'Ajuntament de Caldes

Seguint l'exemple de les joventuts polítiques a escala nacional a principis de juliol i a finals en l'àmbit comarcal a Granollers, ahir 2 de setembre, aprofitant la proximitat de la diada, la JSC, JERC i JNC van presentar unitàriament una moció a favor del dret a decidir a les portes de l'Ajuntament de Caldes.

El manifest acordat és el mateix que es va aprovar pels òrgans nacionals a l'estiu, recollint i donant importància a tots els punts en comú que comparteixen les joventuts dels diferents partits i no en les diferències sobre el dret a decidir. Buscant mostrar la capacitat d'acord entre els joves de la població.

"Aquesta és la primera vegada que es realitza a la localitat calderina un acte on diferents joventuts polítiques s'impliquen en una mateixa direcció. Deixem la porta oberta i la voluntat de poder seguir teixint relacions en un futur per realitzar quelcom junts de nou." afirma Carla Jo, la primera secretària de la JSC Caldes-Sant Feliu.

Enllaços

Documents adjunts

Adreça

Galería d'imatges (1)