Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines

La JSC anima l'alcalde Solé a decidir si vol, o no, treballar per Caldes al 100%

Volem un alcalde que durant el seu mandat, dediqui totes les seves forces i passions a lluitar per Caldes.

Mentre alguns celebren el nou càrrec del nostre alcalde, alguns veiem amb certa preocupació aquesta nova responsabilitat que pot deixar les seves responsabilitats com a batlle de Caldes de Montbui en un segon terme, una vegada més.

Al llarg de l'anterior legislatura a l'Ajuntament, mentre va ser també diputat al Parlament de Catalunya entre el 2012 i el 2015, ja ens va semblar en diverses ocasions que l'interès en el seu municipi era una qüestió secundària, portant-nos a sorprenents situacions, com la votació a favor del tancament de les urgències nocturnes del CAP del seu propi municipi.

Des de l'agrupació local de la Joventut Socialista de Catalunya, mirem amb dubtes la possibilitat de compaginar les tasques d'alcalde, una feina històricament coneguda per la seva alta necessitat de dedicació, i ser Secretari d'Afers Exteriors, Unió Europea, Relacions Institucionals i Transparència del Govern de Catalunya. Una feina que entenem li demanarà una important mobilitat internacional i dedicació.

Per aquest motiu i defensant la dedicació que cada càrrec mereix, convidem al nostre alcalde, Jordi Solé, a decidir quina vol ser la seva àrea d'implicació política. Mostrant així respecte per tots els calderins i calderines, que semblen ser a dia d'avui un segon plat pel seu alcalde.

Volem un alcalde que el seu únic somni, que la seva única passió, que la seva única preocupació, al llarg del seu mandat, sigui treballar pels calderins i calderines amb tota la força i totes les energies possibles.