Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines

Sortim al carrer a explicar el model social i federal dels socialistes

Centenars de parades socialistes omplen els carrers durant el pont de Tots Sants.

Els militants de l'agrupació de la JSC Caldes - Sant Feliu han sortit al carrer aquest dissabte 3 de novembre per participar del "Dissabte Roig", que ha tret centenars de carpes i parades dels i les socialistes a les places i carrers d'arreu del país.

Al llarg de tot el pont i especialment el dissabte, companys i companyes de molts pobles i ciutats de Catalunya han explicat el projecte polític dels socialistes per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre. De la mateixa manera, molts ciutadans han pogut transmetre als militants socialistes les seves opinions i aportacions.

La república federal basada en la unió lliure dels pobles i la defensa dels serveis públics i els drets socials han centrat la majoria de converses i debats que s'han anat produïnt al llarg de la jornada. 

Comentaris

  • Anònim
    In the event that more individuals that compose articles truly fretted about composing awesome substance like you, more perusers would be occupied with their compositions. Much thanks to you for thinking about your substance. kate meckler
  • Anònim
    I think that thanks for the valuabe information and insights you have so provided here.... cccam server
  • Anònim
    I am awed with your work and aptitude. Much obliged to you to such an extent.... blog commenting
Mostrar més comentaris | Mostrant 3 comentaris de 180

Comentar