Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines

La JSC de Caldes reclama la mateixa efectivitat a l'alcalde per a totes les problemàtiques locals

La JSC de Caldes demana a l'alcalde els mateixos esforços en recuperar el servei nocturn del CAP que en recol·locar l'estelada.

Aquest divendres 4 d'octubre, Caldes de Montbui es llevaba amb la bandera estelada de l'entrada sud del municipi tombada al terra, fruit d'un acte bandàlic que el jovent socialista no dubtem ni un segon en condmenar.

Poques hores després, els operaris de l'Ajuntament han recol·locat la bandera, amb una sorprenent rapidesa que des de la JSC de Caldes ens agradaria que també s'apliqués en altres afers també importants pels calderins i les calderines.

Per exemple, pel que fa al restabliment del servei d'urgències nocturnes del Centre d'Atenció Primària, suprimit amb el suport de l'alcalde de Caldes, Jordi Soleé.

Des de l'agrupació local de la JSC de Caldes de Montbui, demanem a l'alcalde i al Govern Municipal d'ERC, que mostri, com a mínim, el mateix interés i preocupació en la salut dels seus ciutadans, de tots els ciutadans. Si ve és cert que la bandera estelada representa només a una part de la ciutadania, el servei d'urgències nocturnes és una necessitat per a la inmensa majoria de la ciutadania de Caldes.