Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines

Ple a la Biblioteca de Caldes a l'acte de Festa Major de la JSC

Per la Festa Major de Caldes de Montbui, la JSC de Caldes St. Feliu van participar en el programa d'activitats amb la projecció del documental "Las Maestras de la República"
Projecció de Las Maestras de la República
Torn de paraules

Els joves socialistes de Caldes i Sant Feliu van unir forces amb els joves sindicalistes d'Avalot el passat 10 d'octubre organitzant la projecció del documental premiat amb un Goya "Las Maestras de la República".

Acte que valorem com tot un èxit, ja que la Sala d'Actes de la Biblioteca va omplir el seu aforament amb mig centenar de calderins i calderines,

La producció de FETE-UGT que vol mostrar el valor de les dones mestres durant la república, mostrant exemples reals de professores que van lluitar no només per ensenyar els seus alumnes, sinó també per defensar els valors d'una república que portava com a bandera la igualtat, l'autonomia de les dones i la solidaritat entre d'altres.

La projecció va acabar amb una petita reflexió i torn d'opinions dels espectadors moderada per la primera secretària de l'agrupació, Carla Jo.